Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dyshon në dhënien mes’h pas namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (50), min: 1:02:26

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah%20Fiqh-06-05-1437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pas marrjes abdes, dyshova në dhënies mes’h çorapeve. Megjithatë nuk e përsërita abdesin dhe e fala namazin. A është veprimi im i saktë?

Përgjigje: Dyshimi pas përfundimit të adhurimit nuk ndikon. Nëse filloni të dyshoni gjatë adhurimit, atëherë ti ndërmerr më të sigurtën. Nëse kjo ndodh gjatë abdesit, e plotëson atë që dyshon.

Shpërndaje: