Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dyshon në teshehudin e tij pas namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (6)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14379

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Pas namazit fillova të dyshoj nëse e kisha lexuar teshehudin e parë apo jo. Cili është gjykimi për këtë?

Përgjigje: Dyshimi pas kryerjes së adhurimit duhet të injorohet.

Shpërndaje: