Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Braktisi Minën pas tavafit

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Mesa’il-ul-Imam Ahmed (2/807)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

1078 – Dëgjova babain tim duke u pyetur për një burrë që qëndron në Arafah dhe të nesërmen, në ditën kur theren kurbanët, bënë tavaf. Pastaj nuk shkon në Mina dhe nuk hedh gurë në xhemarat.

Ai u përgjigj: Ai është i detyruar të bëjë kefara duke therur kurban.

Shpërndaje: