“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

E braktis Muzdelifen para mesnatës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (72), min: 1:01:51
Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighassat%20-11-01-1439h.mp3
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një person largohet nga Muzdelifeh për në Mina para mesnatës dhe nuk kthehet. Me çka obligohet ai?

Përgjigje: Ai i është i obliguar që të bëjë kefara; ai duhet të ther kurban. Atij nuk i lejohet që të largohet nga Muzdelifeh deri pas mesnatës.

Shpërndaje: