Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

E divorcuar nëse ai hyn në filan shtëpinë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Umdet-il-Fikh (43)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një burrë tha se është i divorcuar nga gruaja e tij nëse ai hyn në një shtëpi të caktuar. A është e divorcuar gruaja e tij nëse ai hyn në atë shtëpi?

Përgjigje: Po, ky është divorc i kushtizuar i cili varet nga hyrja (në atë shtëpi). Hyrja ka ndodhur, që do të thotë gruaja e tij bëhet divorc me këtë.

Shpërndaje: