“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

E drejta e pyetësit është më e madhe se e dretja e lypësit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (132)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Ai i cili kërkon dije ka më shumë të drejtë për përgjigje se sa ka të drejtë lypësi i cili kërkon të holla.”

 

Shpërndaje: