“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

E fali namazin e akshamit 4 rekate

Imam Ahmed bin Hanbel

Burimi: Kitab ul-Meseil an Imam Ahmed bin Hanbel nga Ibn Hani en-Nejsaburi

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë duhet të bëjë një person i cili fali namazin e akshamit 4 rekate?”

Përgjigje: ”Ai duhet të bëjë Suxhudes-Sehu (sexhde të harresës).”

Shpërndaje: