Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

E ka shpërblimin sikur t’i ketë liruar katër robër nga bijtë e Ismailit ﷺ

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Profeti ka thënë:

“Kush thotë 10 herë:

“La ilahe ilAllah uahdehu la sherike leh, lehul-mulk ue lehul hamdu ue hue ala kuli shej in kadir.”

Nuk meriton të adhurohet me të drejtë askush përveç Allahut, të vetëm e pa ortak. Atij i takon sundimi dhe lavdërimi dhe Ai është i Gjithëfuqishëm për çdo gjë.”

E ka shpërblimin sikur t’i ketë liruar katër robër nga bijtë e Ismailit ﷺ.

Transmeton Bukhari dhe Muslimi.

Shpërndaje: