Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

E rruan mjekrën duke menduar se u ikë dëmeve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (12), min: 46.12

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdah%20Fiqh-19-10-1434_0.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet ta rruaj mjekrën nëse ia merr mendja se i ndodhë ndonjë dëm në vehte apo në pasurinë e tij?

Përgjigje: Dëmi ndodhë kur e rruan mjekrën. Ai nuk duhet të rruajë mjekrën. Ai duhet të bëjë durim me vështirësitë eventuale. Ai duhet të durojë.

Shpërndaje: