Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ecja drejt sutres në namaz

Imam Ebul-Husejn Muhammed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526)

Burimi: Tabakat-ul-Hanabilah (1/342)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

156 – Xhafer bin Muhamed bin Ma’bad. Ai kumtoi një numër të gjërave nga imami ynë duke përfshirë:

“Unë e pashë Ebu Abdil-lahin duke ecur disa krah në namaz deri sa arriti pranë sutres.”

Shpërndaje: