Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Edhe nëse mbetemi vetëm

Alameh Mukbil bin Hadiel-Uadi’i (v. 1422)
Kam-ul-Mu’anid, fq. 359
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ne dëshirojmë që të regjistrosh një kasetë (ku refuzon) kundër el-Haddadit sepse ai është aktiv në Hadhramaut.

Përgjigje: Kam vendosur ta bëj këtë. Kërkoj nga vëllezërit të më japin informacione për të nga librat dhe fjalimet e tij në mënyrë që t’i përfshij në kasetën “Khatib-ul-Lejl”.

E njëjta gjë vlen për një thirrës të devijuar në Jafi të cilin do ta fus tek vëllezërit e tij të devijuar. Edhe nëse mbetemi vetëm ne jemi të detyruar të paralajmërojmë ndaj së kotës dhe pasuesve të saj.

Shpërndaje: