Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

El-Khumeini është kafir

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

“Po, në lidhje me el-Khumeinin, atëherë ai është imam i devijimit dhe ai është kafir. Pastaj ky Khumeini, Ikhuanu Musliminët lëkundin minberët duke e lavdëruar Khumeinin:

“(duke thënë) el-imam el-Khumeini.”

Shpërndaje: