“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

El-Uadi´i në lidhje me dijen e Zindanit

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Iskat-ul-Kalb el-Aui Jusuf bin Abdil-lah el-Karadavi, fq. 75

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Çfarë ka Abdul Mexhid ez-Zindani për të sjellur? E gjitha që ai ka është se toka rrutullohet dhe dielli është i palëvizshëm dhe mrekullitë e Kuranit. Me sa duket ai i ka mësuar ato nga disa libra mjekësore. Përndryshe, ai është vetëm një farmacist. Farmacist! Ai nuk ka studiuar. Ai është i obliguar që të vijë dhe të studiojë tek Ehl-us-Sunneti:

“Dy persona nuk arrijnë dije fare: Personi i turpshëm dhe mendjemadhi.

Shpërndaje: