Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Emërtimi i vajzës me emrin Nasim

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (184)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Më pyetën për ta emërtuar vajzën me emrin ”Nasim”. Unë thashë jo, kjo do të thotë ”erë”. Kush e emërton fëmijun e tij kështu? Por sot njerëzit u japin emra të ”butë” fëmijëve.”

Shpërndaje: