“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Emrat më të mirë për djem

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14041434.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A janë emrat më të mirë pas emrave Abdullah dhe Abdurr-Rrahman emrat e Profetëve apo emrat që tregojnë se njeriu është rob i Allahut?”

Përgjigje: “Emrat që tregojnë se je rob i Allahut Subhanah janë më të mirë sikurse Abdurr-Rrahman, Abdul-Kerim, Abdul-Aziz dhe kështu me radhë. Emrat që tregojnë se ti je robi i Allahu janë më të mirë.”

Shpërndaje: