Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ëndrra për vendndodhjen e magjisë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (63), min: 58.53

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20majid%2021%20-07%20-%201438%20-.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com 

Pyetje: Një gruaje i është bërë magji, kurse ajo ëndërroi se ku është fshehur magjia e saj. A i lejohet asaj që të besojë në atë ëndërr?

Përgjigje: Po. Asaj i lejohet pasi që ajo ka ëndërruar për vendin dhe asaj i lejohet që të dërgojë dikë që e shkatërron atë. Ëndrra është hak.

Shpërndaje: