Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Esharitë nuk e kanë besimin e Selefëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Fet´hul Mexhid (32)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid%20%20-%203-11-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa duan të ndërtojnë ura mes Selefizmit dhe Esharive dhe thonë se mospajtimet mes tyre jansë pajtues. A është e vërtetë kjo?”

Përgjigjja: ”Jo. Mospajtimi fare nuk është pajtues. Mospajtimi nuk është pajtues. Besimi i Esharive nuk është besimi i Selefëve. Atëherë si të jetë ai pajtues?”

Shpërndaje: