Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Esharitë nuk i përkasin Ehlis-Sunnetit dhe Xhematit!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://alfawzan.ws/node/13189

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A janë Esharitë prej Ehlis-Sunnetit dhe çfarë është vendimi për ata që thonë se Esharitë janë prej Ehlis-Sunnetit dhe Xhematit?

Përgatiti: Ata nuk janë nga Ehlis-Sunneti. Ata fenë dhe doktrinën e tyre e ndërtojnë mbi bazat e filozofisë dhe logjikës. Ata i shtrembërojnë Cilësitë e Allahut. Ata nuk i përkasin Ehlis-Sunnetit.

Shpërndaje: