Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Është koha për butësi

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Mexhmu el-Fataua (8/378)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Kjo kohë është kohë e butësisë, durimit dhe mençurisë, nuk është koha e ashpërsisë. Shumica e njerëzve janë në një gjendje injorance, shkujdesje dhe i japin përparësi jetës së kësaj bote. Pra, është e domosdoshme të kesh durim dhe është e nevojshme që të kesh butësi në mënyrë që daveti të përhapët, në mënyrë që njerëzit të mund të informohen dhe në mënyrë që ata të dinë (të vërtetën) dhe ne i lutemi Allahut që t’i udhëzojë të gjithë.

Shpërndaje: