“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ezani është ikamet

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (79)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Ikametit është ezan. Ajo që vlen gjatë ezanit sikurse përsëritja e ezanit dhe të lutesh për pozitën e Profetit në Ditën e Gjykimit gjithashtu vlen edhe gjatë ikametit.”

Shpërndaje: