“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e dy rekateve namaz me tri qëllime

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (165)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Një person i cili ka marrë abdes mund të falë dy rekate namaz me tri qëllime në të njëjtën kohë: Tehjetul-Mesxhidin, namazin pas marrjes abdes dhe namazin nafile të kohës aktuale. Megjithatë, është më mirë të kesh një qëllim për secilin namaz.”

Shpërndaje: