Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e jacisë dhe teravive për 25 minuta

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/%2013430

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Këto ditë shkruante në gazeta se një imam në Rijad e falë namazin e Jacisë dhe tarevitë për njëzet e pesë minuta. Namazin e Jacisë dhe teravitë për njëzet e pesë minuta! Njerëzit mblidhen rreth tij sepse ai është i shpejtë. Ata thonë se ai është i shpejtë. Ai ka futur një zakon të keq në Islam. Ai as nuk ka falur me njerëzit një namaz i cili përputhet me Sunnetin e as nuk i ka lënë ata që të falen me dikë që di se si falet namazi.

Shpërndaje: