“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e namazeve nafile mbi kafshë dhe në mjet transportues

Imam Ahmed in Hanbel 

Burimi: ‘Kitabul-Meseil an Imam Ahmad bin Hanbel nga Ibn Hani en-Nejsaburi
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A lejohet falja e namazeve nafile mbi kafshën bartëse?”

Përgjigje: “Po. Nuk ka gjë të keqe në këtë.”

Shpërndaje: