Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e namazit të duhasë me xhemat

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Masa’il Ebi Umer ‘Asadan lil-Imam Bin Baz rahimehullah, fq. 14-22

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Kam pyetur Imam Bin Bazin për dikë që ka për qëllim të falë namazin e duhasë më xhemat, ndërsa ai (Imam Bin Bazi rahimehullah) u përgjigj: “Nëse kjo ndodhë pa u planifikuar është e lejueshme, por në qoftë se kjo bëhet me qëllim, atëherë nuk lejohet.”

Shpërndaje: