“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e namazit të xhumasë pa bërë gusël

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi:  http://www.alfawzan.af.org.sa/node/12500

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse e zgjedhim mendimin se është e detyrueshme për të bërë gusël para xhumasë, atëherë cili është gjykimi për atë që falet pa bërë gusul?

Përgjigje: Namazi i tij është i saktë.

Shpërndaje: