“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e namazit vullnetar në drejtim tjetër nga Kibla

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: el-Kafi, fq. 39
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Udhëtari i cili falë namaz vullnetar mbi kafshën e tij, është e lejueshme që ta fillojë atë namaz në drejtim tjetër nga Kibla.”

Shpërndaje: