“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falja pas imamit i cili dëgjohet përmes televizorit apo radios

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: www.binbaz.org.sa

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Nuk është e lejuar të falesh pas imamit i cili dëgjohet/përcillet përmes televizorit apo radios.”

Shpërndaje: