Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Falsifikimi i raportit mjekësor!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjerata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (62) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%2005-03-1438H.mp3-1.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një punonjës ka munguar për shkak të një arsye të nevojshme. Pastaj ai mori raport të falsifikuar mjekësor, i cili tregon se kjo ishte arsyeja e tij e mungesës. A është kjo e lejuar?

Përgjigje: Jo, kjo nuk lejohet. Falsifikimet nuk lejohen. Gënjeshtrat nuk janë të lejuara. Trego si qëndron puna dhe kërko nga shefi ose përgjegjësit kryesorë falje.

Shpërndaje: