Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Faqet e internetit të cilat mësojnë përdorimin e xhinëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet´hul Mexhid (36)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majd%20-%2030%20-%2012%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ka faqe të internetit që mësojnë shfaqjen dhe përdorimin e xhinëve. A është e lejohet të vizitohen këto faqe në mënyrë që të dimë se çfarë përmbajnë ato?

Përgjigje: Jo. Ai madje as nuk duhet që ti shikojë ato. Sot fatkeqësitë kanë goditur me telefonat celular dhe me mjetet e komunikimit. Sherri përhapet në to dhe përmes tyre thirret në të kotën. Muslimani është i detyruar të qëndrojë larg nga kjo. Telefonat celularë janë për nevoja, në qoftë se do të flasësh me dikë ose në qoftë se dikush dëshiron të flet me ty. Përveç kësaj, nuk duhet të mashtrohesh nga ajo që përhapet në ta.

Shpërndaje: