“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Fëmija që bezdis

Imam Abdul-Aziz bin Abdil-lah bin Baz (v. 1420)

Burimi: esh-Sherh el-Mumtaz, fq. 71

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i lejohet një vajzës së vogël e cila është shumë e lidhur me babain e saj që ta shoqërojë atë në xhami duke pasur parasysh se ajo mund të bezdis?”

Përgjigjja: ”Jo. Ajo duhet të qëndrojnë në shtëpi. Fëmija e vogël duhet të qëndrojnë në shtëpi për shkak se ajo bezdis.”

Shpërndaje: