Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Filmat e animuar – Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është gjykimi që fëmijët të shikojnë filma të animuar?”

Përgjigje: “Filmat e animuar janë imazhe në lëvizje. Nuk lejohet shikimi e as nuk lejohet përdorimi i tyre. Ata nuk janë vetëm imazhe në lëvizje. Ata gjithashtu flasin.”

Shpërndaje: