Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Filmat e animuar që shfaqin magjinë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (7)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–15041434.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejuar për të shikuar filma të animuar të cilët shfaqin magji, mjeshtëri të magjiistarëve?

Përgjigje: Nuk është e lejuar për të shikuar magji dhe mjeshtëritë e magjistarëve, qoftë në formën e karikaturave apo ndonjë formë tjetër. Kjo është e ndaluar. Ai që e bën këtë ai është i pajtuar me këtë mëkat. Pra kjo nuk është e lejuar. Kjo duhet të qortohet dhe të parandalohet.

Shpërndaje: