Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Financimi i xhamive të Pasusve të Bidateve – Luhjedan

Alameh Salih bin Muhammed el-Luhejdan 

Burimi: Idhah-ud-Dalalah fi Uxhub-il-Hadhar min Du’at-idh-Dhalalah, fq. 9

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejuar për ti dhuruar para Pasusve të Bidateve në mënyrë që ata të kenë mundësi të ndërtojnë xhamitë e tyre, duke pasur parasysh se ka njerëz që i përmbahen të vërtetës të cilët falen në to?

Përgjigje: Ju nuk duhet ti ipet lëmoshë Pasusve të Bidateve për ti përkrahur dhe ndihmuar ata me bidatin e tyre. Çdokush që kontribuon me një bidat ai merr pjesë në mëkatin e saj.

Shpërndaje: