Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Fotot e fëmijëve në telefonat celularë dhe në albume

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (28)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah.%20%2029%20-%205%20-%201435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet ruajtja e fotografive të fëmijëve në telefon celular apo në albume si përkujtim?”

Përgjigje: ”Të vetmet imazhe që lejohet të ruhen janë ato që janë të domosdoshme. Këtë ua kam thënë juve. Nuk lejohet që ato të ruhen në albume apo diku tjetër.”

Shpërndaje: