Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Franca dëshiron ndihmën e Selefive kundër terroristëve

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi

Burimi: http://safeshare.tv/w/ss564b8537d62ef

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Qeveria jonë franceze dëshiron të bashkëpunojë me Selefitë kundër Tekfircave për arrestimin e tyre. A është e lejuar kjo?”

Përgjigje: ”Tekfricat konsiderohet në fakt të jenë armiqtë e Islamit dhe myslimanëve. Sepse ata kryejnë akte që dëmtojnë myslimanët. Prandaj i lejohet që ti njoftojnë ata në lidhje me Tekfircat, të qartësojnë ideologjinë e tyre dhe ti njoftojnë për ta nëse ata janë të sigurt për këtë (se vërtetë ata janë Tekfirca).”

Shpërndaje: