Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Fraza ”Xhumu’ah Mubarakah”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (14)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul-7-2-1435_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa e kanë zakon që të premteve tu dërgojnë miqve të tyre sms me tekstin ”Xhumu’ah Mubarakah”…

Përgjigje: ”Kjo nuk ka bazë në fe. Kjo është bidat. Ai duhet ti jep fund këtij veprimi dhe të mos dërgojë apo të përhapë këtë frazë përmes mesazheve sms.”

Shpërndaje: