Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Fshirja e fytyrës pas kunutit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/L-14-09-1435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për fshierjen e fytyrës pas kunutit?”

Përgjigje: ”Janë transmetuar hadithe të dobëta lidhur me këtë. Nuk ka asgjë autentike në lidhje me këtë. Është më mirë të mos fshihet fytyra. Por në qoftë se dikush e bënë këtë sepse ai vepron përgjatë këtyre haditheve të dobëta dhe ai nuk duhet dënohet. Megjithatë, është më mirë të mos bëhet kjo.”

Shpërndaje: