“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gaforret nuk theren

Imam Abdullah bin Ahmad bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed (3/890-891)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1200 – E pyeta babain tim (imam Ahmedin) për ngrënien e gaforreve.

Ai u përgjigj:

“Ngrënia e tyre është e padëmshme.”

I thashë:

“Ato nuk theren, apo?”

Ai u përgjigj:

“Jo.”

Shpërndaje: