Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gëlltitja e lëngut të  misvakut

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)
Burimi: https://olamayemen.al3ilm.com
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi nëse gëlltisim lëngun e misvakut?

Përgjigje: Është më mirë që të shmanget ai. Përndryshe me sa duket kjo nuk e prish agjërimin. Megjithatë, është më mirë dhe më e sigurt që të shmanget ai. Lëngu mund të depërtojë në fyt. Pra siç thashë është më mirë që të shmanget ai.

Shpërndaje: