Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gënjeshtra se Feuzan thotë se Rabi el-Medkhali është Murxhi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=134083

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetësi: Ne i dimë këshillat tua të bekuara, që të rinjtë duhet t’u largohen thashethemeve. Megjithatë, ka disa të rinj, të cilët nuk donë të merren me diçka tjetër. Ata përcjellin …

Feuzan: Lëri ata dhe qëndro larg prej tyre.

Pyetësi: Ata përcjellin nga ti se, ti për shembull thua se Shejkh Rabi bin Hadi është Murxhi. Ne atëherë themi se Shejkhu …

Feuzan: Ku e kanë gjetur ata këtë fjalë? Ku e kanë gjetur atë?

Pyetësi: Ata vetë e ujdisin xherhin.

Feuzan: Ku e kanë gjetur ata atë? Le të sjellin vërtetim nga fjalët e mia. Ndërsa vetëm të flitet dhe të përcillet një gënjeshtër, nuk është e lejuar.

Shpërndaje: