Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjak 40 ditë pas lindjes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (55), min: 1.06.12

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16503

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: 40 ditë pas lindjes vazhduan gjakderdhjet e gruas. A është kjo gjakderdhje cikël mujor apo gjak i ndonjë sëmundjeje? Mjeku i saj tha se gjakderdhja është cikël mujor.

Përgjigje: Nëse gjakderdhja ndodhë në kohën e ciklit të saj mujor, i përket ciklit të saj mujor. Përndryshe, nuk i përket ciklit mujor.

Shpërndaje: