Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjatë saj zbresin melekët dhe shpirti

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Gjatë saj zbresin melekët dhe shpirti me lejen e Allahut.” El-Kadr, 97:4

Do të thotë zbresin melekët në natën e Kadrit, zbresin melekët dhe shpirti që do të thotë Xhibrili alejhi-selam. Zbresin melekët dhe shpirti në natën e Kadrit. Po!

Shpërndaje: