Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjëja e parë që duhet ta dijmë lidhur me një hadith

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (77)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Gjëja e parë që duhet pyetur lidhur me një hadith është nëse ai është autentik apo jo. Pastaj, pyetet lidhur me gjykimin që e përmban ai hadith.”

 

Shpërndaje: