“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gjërat e gjetura në Mekë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (14)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah-29-12-1434_0.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kam gjetur një qese me para në harem. E kam shpallur këtë në dyqanet aty pranë por askush nuk u lajmërua. Unë e morra qesen me vete në Rijad…

Përgjigje: Kjo është gabim. Marrja e qeses në Rijad është gabim. Ekziston një zyrë për senet e gjetura në harem. Një zyrë vetëm për gjërat e gjetura. Dërgoja qesen atyre.

Shpërndaje: