“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gjithmonë dy rekate pas tavafit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Umdat-il-Fikh (24), min: 1:06:10

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdatul-20-02-1435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet falur dy rekate pas çdo tavafi?

Përgjigje: Po. Rekomandohet falja e dy rekateve pas çdo tavafi, qoftë tavafi i rekomanduar apo i detyrueshëm.

Shpërndaje: