Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjithmonë katër rekate

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed (2/390)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

552 – Unë e pyeta babanë tim për njeriun që harron të falet gjatë udhëtimit dhe i kujtohet kur të kthehet në shtëpi.

Ai u përgjigj: Ai duhet t’i fal katër rekate.

553 – E pyeta babanë tim për personin vendas i cili harron të falet dhe i kujtohet kur është në udhëtim.

Ai u përgjigj: Ai duhet t’i fal katër rekate.

Shpërndaje: