Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjithmonë me Allahun

Imam Husejn bin Mesud el-Begeuij (v. 516)
Me’alim-ut-Tenzil (3/475)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Allahu -subhanehu ue te ala- ka thënë:

”Vërtet, Allahu është me punëmirët!” El-Ankebut, 29:69

Domethënë, Ai është me ta me mbështetje dhe ndihmë në jetën e kësaj bote, dhe me shpërblim dhe falje në jetën e tyre të përtejme.

Shpërndaje: