“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi për atë që falet përpara imamit

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Meseil nga Ibn Hani an-Nejsaburi 

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për ata që falen para imamit (gjatë namazit me imam)?

Përgjigje: Ai që falet para imamit duhet ta përsërit namazin.

Shpërndaje: