Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi për ta festuar 1 majin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh ed-Durr en-Nadhid (18)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/dr–14330610.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Sot sipas kalendarit gregorian është 1 maji. Ajo quhet ”Dita e punëtorëve”. Shkolla ka bërë një program për punonjësit e saj që ata të kenë një parti në mënyrë që studentët të luajnë kundër tyre dhe tu japin atyre dhurata. Çfarë thoni për këtë?”

Përgjigje: ”Kjo nuk është e lejuar. Ju jeni të obliguar ta lajmëroni shkollën për këtë veprim. Ju jeni të detyruar të informoni autoritetet në lidhje me këtë.”

Shpërndaje: