Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi për tu falur vetëm pas rreshtit në namazin me xhemat edhe pse ka vend në rresht

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika’ati ma´a esh-Shejkhejn, pyetur nga Abdullah et-Tejjar (2/87)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse një person falet i vetëm pas rreshtit në namazin me xhemat edhe pse ka vend në rresht, cili është gjykimi për namazin e tij?”

Përgjigje: ”Namazi i tij nuk është i saktë dhe ai duhet ta përsëris atë.”

Shpërndaje: